Termino lancerer her en ny feature på hjemmesiden kaldet “Ugens sparetip“, hvor vi hver uge kommer med et nyt sparetip, der kan styrke din privatøkonomi. For jo bedre økonomi du har, desto bedre lånemuligheder har du – og jo mindre behov for overhovedet at låne penge.

Denne uges sparetips handler om at du skal tage ekstra tøj på i vintermånederne, så du kan spare på varmen. Vinteren står for døren, så læs med her. 

Varmen er dyr i vintermånederne

Der er ingen tvivl om at varmen i vintermånederne er ekstra dyr i danske boliger. Logikken bag er helt enkel. Det er koldere udenfor og det blæser mere, hvorfor der skal opvarmes langt mere, for at opnå den samme temperatur indenfor.

Det kan du modvirke ved at bære ekstra tøj på indenfor. Der er jo ingen grund til at gå rundt i t-shirt og shorts, når det er vinter udenfor. På med de varme strømper og den lækre sweater, så du kan skrue lidt ned for varmen.

Du vil opleve at kun få varmegrader vil gøre en stor forskel på den månedlige varmeregning og over 3-4 måneder, kan det blive til en rigtig stor besparelse. Og så er der vel bare noget hyggeligt over at have blødt tøj på eller smutte ind under tæppet.

Så vores sparetip bør i hvert fald ikke være på bekostning af julehyggen i familien.