Lån fra 5.000 – 400.000 kroner

Bank Norwegian er en norsk bank og deres forbrugslån er nu kommet til Danmark. En glædelig nyhed for dig som forbruger, da de hæver den forhenværende lånegrænse til 400.000 kr..

Samtidig har de nogle af de laveste renter på online markedet, der starter lavt og du kan derfor opnå meget attraktive lånetilbud hos dem. Derudover plejer en ny udbyder altid at presse de øvrige. Så alt i alt en god nyhed for dig som forbruger.

Bank Norwegian forbrugslån

Bank Norwegian kendes måske af navn eller fra det norske marked, men de færreste danskere kan vide hvilke forhold der gør sig gældende i Danmark. Dem vil Termino derfor præsenterer dig for her.

Ønsker du at ansøge hos dem, har vi tilføjet dem i vores forskellige oversigter på hjemmesiden. Det er som altid gratis og helt uforpligtende. To af de mest væsentlige områder for dig, er låneforholdene og hvilke krav Bank Norwegian har til deres ansøgere. Det har vi opridset herunder:

Låneforhold og krav til ansøgere

  • Lån 5.000 til 400.000 kroner
  • Løbetid op til 15 år (180 måneder)
  • Mindst 23 år
  • Ingen RKI
  • Bosiddende i Danmark
  • Fast arbejde

Kan du sige JA til disse 4 ting, har du rigtig gode muligheder for at modtage et lånetilbud retur. Vurderet ud fra deres vejledende renter og ÅOP, vil tilbuddet ofte være blandt de billigste på markedet online.

Andre finansielle produkter

En af de klare styrker ved Bank Norwegian er, at lån ikke er det eneste finansielle produkt på hylden. De tilbyder ligeledes kreditkort, opsparingskonto og meget mere.

I Danmark satser de indtil videre kun på forbrugslån og opsparingskonto, men det forventes at deres kreditkort løsning kommer i løbet af  2016. Termino vil selvfølgelig følge udviklingen tæt og holde dig opdateret.

Indtil videre kan du gratis søge om Bank Norwegian lån på 5.000 og helt op til 400.000 kroner.

Se også vores oversigt med de udbydere der tilbyder lån fra 5.000 kr her.