Har du brug for penge til en nu husstandsvindmølle? Det kan være en fantastisk investering og indtjene dig mange penge med årene. Så selv hvis du har brug for et lån til husstandsvindmølle, kan investeringen tjene sig hjem på 6 år, via de bedste modeller på markedet.

Termino ser nærmere på dine finansieringsmuligheder i denne artikel. For du har flere valgmuligheder og selvom banken typisk er dit førstevalg, er det ikke altid du kan opfylde deres krav.

Lån til husstandsvindmølle online

Sammenlign og ansøg helt uforpligtende.

 

Hvad er mine lånemuligheder?

Helt overordnet har du 4 forskellige muligheder for at få finansiering:

  1. Banken
  2. Realkreditinstituttet (lån i friværdien)
  3. Online udbydere – op til 500.000 kr.
  4. Forhandleren

Banken

Lån til ny husstandsvindmølleDu vil hos mange pengeinstitutter blive mødt af lånetypen Energilån, som finansiering til grønne tiltag ofte betegnes. I bund og grund laver du et fornuftigt forbrugslån, da det kan ses som en god investering.

Mulighederne i banken vil afhænge meget af din nuværende gæld, privatøkonomi og indtægt. Men der er ingen tvivl om det er nemmere at få deres JA, nu hvor målet med forbrugslånet er en grøn investering, i form af en husstandsvindmølle.

Realkreditinstituttet

I realkreditinstituttet vil du få en billigere finansieringsløsning og det laves via et lån i friværdien. Det er jo værd at huske, vindmøllen vil bidrage til husets samlede værdi når det engang skal sælges. Præcis som alle andre energiforbedringer gør det.

Landets banker og realkreditinstitutter arbejder ofte sammen, i forbindelse med lån til energirenovering, byggeprojekter eller boligkøb. Så kontakt din bankrådgiver og find i fællesskab frem til den bedste og billigste løsning.

Forhandleren og online udbyderne

Forhandleren og online udbyderne er dine to alternativer, hvis du ikke kan opfylde kravene i banken. Hvem der er billigst af de to, er svært at vide på forhånd.

Det afhænger jo bl.a. af hvilken producent du køber hos, da det primært er de største udbydere der tilbyder finansiering. Vi anbefaler at du undersøger ÅOP hos den relevante vindmølleforhandler og samtidig får indhentet et par lånetilbud online.

På den led har du flere tilbud at vælge imellem og sikkerhed for, at du reelt finder den billigste af de to muligheder. Husk på det er helt gratis, så det “koster” kun din tid.

Hvad koster en husstandsvindmølle?

Husstandsvindmøller findes i mange prisniveauer som så meget andet. I sidste ende er det størrelsen og kvaliteten, der har den største indflydelse på prisen. De små modeller kan typisk købes for 30-40.000 kroner, mens de helt store koster i omegnen af 600-800.000 kroner. Så valget af vindmøllemodel har altså ligeledes en indvirkning på, hvor du bør søge finansiering.

Husk altid at undersøge markedet grundigt. Dels når du skal vinde husstandsvindmøllen og dels når du skal indhente priser på finansieringen. Begge dele har en stor indflydelse på din privatøkonomi og hvor god en investering det ender med at blive.

Video om muligheden for at få finansieret husstandsvindmøllen via banken

Til slut har vi fundet en video om det at skaffe finansiering til husstandsvindmøllen via banken: