Er din gamle tørretumbler gået i stykker, eller skal du måske ud og købe din første tørretumbler? Så kan du forvente at komme af med alt mellem 2.000 og 10.000 kr. afhængig af modellen. Ikke alle ligger inde med den slags penge nu og her, men så findes der flere mulige løsninger.

Du kan købe din tørretumbler på afbetaling, eller du kan søge finansiering af tørretumbler online.

Forbrugslån til ny tørretumbler

Sammenlign og ansøg helt uforpligtende.

At optage et forbrugslån til tørretumbler vil give dig en enormt stor frihed og fleksibilitet. Og i mange tilfælde vil det faktisk også være en billigere løsning end at købe på afbetaling, hvis dette da overhovedet er en mulighed. Det er faktisk relativt enkelt at optage et online forbrugslån, og det kræver heller ikke særlig meget af dig som forbruger.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Du skal generelt blot opfylde nogle enkelte krav, som inkluderer følgende:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have adresse i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret
  • Evt. have en fast indtægt (alt efter udbyderen)

Opfylder du disse, har du gode muligheder for at blive godkendt til et lån. Vælg selv beløb og løbetid når du ansøger, så det passer lige præcis til dine behov og din økonomi.

Forbrugslån til tørretumblerNår lånet er godkendt, så kan du selv vælge, hvad du vil bruge dine penge på, så længe du overholder nedbetalingen. På den måde er forbrugslån til tørretumbler en meget fleksibel og smart løsning, når du skal finansiere din nye tørretumbler.

Har du også brug for penge til andre hårde hvidevarer, som fx. opvaskemaskine eller vaskemaskine? Så se vores side om finansiering af vaskemaskine og opvaskemaskine her.

Fordele ved at have tørretumbler derhjemme

Har du ikke en tørretumbler derhjemme, så må du ty til andre alternativer. Det kan være at anvende ejendommens tumbler, hvis der er en sådan, eller gøre brug af et møntvaskeri. Dette kan ofte blive en meget dyr løsning, ligesom det kan være besværligt at skulle uden for din egen bolig for at tørre tøj.

Et andet alternativ er at lufttørre alt tøjet, men det kan blive meget omfattende, hvis du vasker for flere personer, og især hvis du ikke har adgang til egen have. På den måde kan du spare både tid og penge på at have din egen tørretumbler i hjemmet.

Se tests online inden du vælger model

Der findes virkelig mange forskellige tørretumblere på markedet, og alle kan noget forskelligt. Du kan gøre dig forskellige overvejelser, inden du vælger. Hvilken energiklasse skal den have? Og hvor stor skal kapaciteten være? Der findes flere ting, du kan tage i betragtning, og det kan være svært at danne sig et overblik.

Her kan det være en god idé at bruge nogle af de mange online tests, du kan finde rundt omkring på nettet. Her har eksperter eller forbrugere vurderet forskellige modeller af tørretumblere, og du kan nemt se, hvilke fordele og ulemper, der findes ved hver type og model.

Når du har besluttet dig for en variant, så kan du igen med fordel bruge internettet til at sammenligne prisen på lige netop den model. Der findes flere hjemmesider, der samler alle tilbud fra både online forhandlere og fysiske butikker, så du nemt og hurtigt kan finde frem til det bedste tilbud.

På den måde kan du faktisk ende med at spare rigtig mange penge på din nye tørretumbler, og du er sikker på at komme hjem med en model, du vil have glæde af i lang tid fremover.