Den danske sommer er herlig og hvad er bedre, end at sidde udenfor og nyde solen? Det gør man bedst i nogle behagelige havemøbler, der ligeledes kan bruges som en del af indretningen. De rigtige borde og lænestole kan bidrage til et flot udtryk i haven.

Termino ser på dine muligheder for at optage forbrugslån til havemøbler online. Det er nemt, simpelt og du kan hurtigt blive klar til sommerferien. Se mere om at låne penge til havemøbler lige her.

Køb og bliv klar til sommerferien

Havemøbler kan uden tvivl være en god investering, du får glæde af sommer efter sommer. Særligt hvis du vælger tidløse designs og holdbare modeller. Det gør dig ekstra klar til sommerferiens grillaftener, til når du får besøg af dine nærmeste, eller bare selv skal slappe af udenfor.

De rette havemøbler kan bare nemt koste 6.000 – 8.000 kroner, alt efter mængde og hvilken kvalitet du går efter. De kan sagtens købes billigere, men så kan du ikke have særlig høje forventninger til kvaliteten. De kan sagtens købes dyrere, hvis du ønsker noget ekstra lækkert, men de fleste kan finansieres for mellem 6.000 og 8.000 kr.

Ønsker du at lave et forbrugslån til køb af havemøbler, kan du altid komme godt i gang på Termino.dk. Vi hjælper dig med at sammenligne og undersøge udvalget online. Du kan med fordel tjekke vores oversigter med lån på 6000 kr. og lån på 8000 kr..

Det vil give dig et godt indblik i udbyderne, deres krav, renter og meget mere. Alt sammen informationer der vil hjælpe dig mod det billigste lån til nye havemøbler.

Specielt hvis du har planer om at tilbringe sommerferien i Danmark, og droppe ferien i udlandet, kan det være en idé at investere lidt ekstra i haven. Det kan være via havemøbler, en afslappende hængekøje eller hvad du ellers har lyst til.

Se også: Lån penge til sommerferien

Få gode råd til at indrette terrassen og haven

Der er mange veje til at få skabt en mere hyggelig terrasse og have som helhed. Det handler ikke kun om at låne penge til havemøblerne, men ligeledes om at tænke i nye baner. At få inspiration til hvordan de øvrige dele kan indrettes og sammensættes, så du får skabt det ønskede udtryk.

Der findes mange gode råd og inspiration på nettet, hvor du bl.a. kan få masser af gode tips hos Femina. Vi mener du bør overveje følgende ideer, til at supplere havemøblerne:

Få skabt en hyggekrog

Du kan overveje at få skabt en hyggekrog, hvis du har en større terrasse, hvor der er plads. En hyggekrog kan laves på mange måder, men ved at bruge puder, mindre stole, et lille bord og eventuelt lidt grønt, får du gjort det til et attraktivt sted at hænge ud.

Du har helt sikkert selv en masse inputs og Instagram kan være et godt sted at søge inspiration. Hyggekrogen kan være et kæmpe hit, både når solen skinner og hen på aftenen.

Puder og sækkestole giver maksimal hygge

Helt generelt er puder og sækkestole et godt supplement til haven, ikke mindst hvis du køber nogle, der kan tåle lidt af hvert. Det giver Jer nemlig muligheden for at flytte rundt på dem efter behag. Så de både kan være på selve terrassen, på græsplænen etc. De færreste ønsker at bruge “inde-puderne” til dette formål. Man kan derved altid opholde sig i solen og hvor man vil.

Invester i lækker belysning (fx. lanterner)

Sidst kan du overveje at investere i lækker belysning. I dagstimerne kan det give et flot udtryk, selvom de ikke er i brug. I aftentimerne vil belysningen give masser af stemning & hygge, samtidig med de har et væsentligt praktisk formål. Lanterner er meget anvendte til formålet, men der findes et væld af muligheder derude.

Termino ønsker alle en god sommerferie og håber du har fået inspiration til at forny & indrette haven med denne artikel – og ikke mindst få skaffet finansiering til havemøblerne.