I disse måneder, juli og august, tager mange danske familier på ferie. Det er bare langt fra alle, med penge nok på kontoen til at tage afsted. Uanset om du vil med kæresten til sydlige himmelstrøg eller på hyggeferie med familien, så kommer det hurtigt til at koste 10-20.000 kr.

Der er heldigvis en løsning, der kan sende dig og familien på sommerferie i udlandet. Med et lån kan du få råd til sommerferien, så I kan komme afsted selvom kontoen ikke helt slår til.

Har du brug for en ferie?

Mange danskere arbejder mellem 35-40 timer om ugen og endnu hårdere bliver det, hvis du har et fysisk job. Det slider og så har man brug for en afslappende ferie.

Det er bare ikke altid man har fået sparet rigeligt op og det er en skam. For man slapper bare bedst af, når man rejser til udlandet. Her vil man ikke blive forstyrret af telefonopkald, breve og dagligdagens problemstillinger. Dertil kommer at man skal bruge de første 2-3 dage på at komme ned i gear, inden man reelt slapper ordentlig af. Et sommerferieophold på mindst 7 dage, bør derfor foretrækkes.

Lån pengene på nettet

Overskriften er ikke en opfordring til kun at afsøge lånemulighederne på nettet, men mere en erkendelse af, at de færreste banker ønsker at tilbyde dig ferielån på fx. 20.000 kr.

Det vil i hvert fald kræve en rigtig sund privatøkonomi, men landets banker er langt mere bevidste om hvilket formål du har ved lånet. I deres optik burde du have sparet op i stedet og det vil sandsynligvis være deres svar.

Det overlader dig til mulighederne online, hvor de heldigvis er rigtig gode. Der er mange udbydere at vælge imellem, der alle kan hjælpe dig med lån på 5.000 kr. og opefter. Du kan se mere om mulighederne for at låne penge til sommerferien her på Termino.dk.

Husk at være omhyggelig

Det er vigtigt at du er omhyggelig, når du bevæger dig ud på lånemarkedet online. For mulighederne er kun positive, hvis du udnytter dem til din fordel. Det kan du ved at hente flere lånetilbud, indtil du finder det bedste tilbud, eller den laveste åop.

Der findes mange muligheder at vælge imellem, hvilket både gøre det nemmere at blive godkendt, men samtidig nemmere at vælge den forkerte løsning. Gør dit forarbejde, undersøg mulighederne og indhent flere tilbud. Der kan være mange penge til forskel, på de forskellige omkostninger og udbydere.

Så der er ingen tvivl om det er de 15-20 minutter værd, at sammenligne og søge flere steder. Det vil gøre du står bedre som forbruger – forhåbentlig med flere lånetilbud at vælge imellem.