Lån penge 19 – 20 år

Har du brug for et lån som 19-20 årig? Termino guider dig i junglen af muligheder på nettet. Det kan være svært at overskue de mange muligheder og hvem der egentlig accepterer ansøgninger, når du er 19-20 år.

Vi har gjort forarbejdet for dig og giver dig overblikket i nedenstående oversigt. Søg hos de forskellige udbydere, så du øger chancerne for godkendelse og for at finde tilbuddet med de laveste omkostninger.

Oversigt: Lån penge som 19 – 20 årig

Sammenlign udbyderne i vores oversigt, hvor alderskravene svinger fra 18 til 20 år. Der er muligheder for alle, uanset hvilken alder eller hvilket pengebehov du har. Ansøg gratis via oversigten:

Det er meget forskelligt, om det er en god idé at søge penge når du blot er 19 år, men for mange vil andre løsninger være bedre. Dem har vi beskrevet nedenfor. Når det er sagt, vælger mange unge at tage på efterskole og det vil være en oplevelse der er ærgerligt at glippe, selvom det kan koste 40-50.000 kroner. Penge som forældrene typisk vil og bør betale, hvis du skal afsted. Se mere om lån til efterskole her.

Anbefalinger til unge

Det er desværre ikke alle unge, der er lige velbevandret i den økonomiske verden og hvis du er én af dem, så fortvivl ikke. Du får nemlig vores bedste anbefalinger lige her, som du bør følge, hvis du vil have en sund privatøkonomi.

Lån som 19 - 20 årig

Tal med banken

Har du allerede talt med banken, inden du vælger at søge online? Hvis ikke, bør du helt sikkert tage en snak med din bankrådgiver. Han/hun har langt større økonomiske forståelse og erfaring, end du kan have. Så der kan være mange gode råd at hente.

Du kan stadig sagtens ansøge her, da det er gratis og uforpligtende, men vent med at underskrive låneaftalen til du er sikker på det er løsningen.

Find et deltidsjob

Rigtig mange unge under uddannelse har problemer med økonomien, fordi de ikke har et deltidsjob eller studiejob. For selvom du sikkert kan gå en periode uden, vil det hurtigt indhente dig, da SU-en for udeboende er meget begrænset. Det er de færreste der kan leve for det, hvis der skal være plads til fest, sjov og shopping.

Så find et deltidsjob, da det både vil styrke dine lånemuligheder og ikke mindst give dig en fast månedlig indkomst, som du ikke behøver at gældsætte dig for at få.

Optag ikke dyre lån

Du bør ikke optage dyre lån, med alt for høje ÅOP-niveauer. Vi siger ikke, at du ikke bør låne penge for det kan være en nødvendighed, men nogle gange er det bare for dyrt. Så vær særlig opmærksom på ÅOP-niveauet og hvis det er på over 40-50 % bør du virkelig overveje beslutningen.

Husk på at muligheder som SU-lånet kan være et godt alternativt, ligesom du måske har en mulighed hos dine forældre.