Søger du et lån til efterskoleophold? En efterskole kan hurtigt blive en dyr fornøjelse og flere steder skal du forvente priser omkring 55.000 kroner.

Det er de færreste familier der har så mange penge til rådighed og derfor kan det blive nødvendigt at låne penge til efterskole. På denne side kan du få hjælp til at komme i gang og blive klogere på efterskolepriser, muligheder mv. 

Lån til efterskole

Du kan låne op til 60.000 kr. flere steder. Ansøg gratis og uforpligtende.

Internettet er begunstiget af en lang række fordele, du ikke finder i din lokale bank. Det er hurtigt at ansøge, helt gratis og uforpligtende, ligesom du kan underskrive låneaftalen med NemID. Det giver en fleksibel ansøgningsproces, hvor du kan søge når det passer dig og hvor godkendelsen sker digitalt.

Den vigtigste opgave for dig, er at finde et godt lån til efterskole, med en fair rente og gode aftalevilkår. Hvordan gør du så det? Først og fremmest skal du undersøge udbyderne og indhente flere tilbud, for at se hvilken rente du får tilbudt.

Her kan Lendo være en god hjælp, da du med én ansøgning, kommer ud til 12 forskellige banker. Det giver dig et godt udgangspunkt for at vælge den billigste løsning. Alternativt må du selv i gang med at udfylde flere ansøgninger. Det er nemlig den individuelle kreditvurdering der afgører, hvad du bliver tilbudt.

Det er derfor ikke til at vide hvem der er billigst på forhånd, men kræver at du bruger lidt tid og energi på, at undersøge mulighederne.

Læs også: Lån til unge studerende

Efterskolenprisen

Ét er at lave lån til efterskoleophold, noget andet er hvilke priser du kan forvente. For der er nemlig markant forskelle alt efter hvilken familieindkomst i har, antal børn og ikke mindst den valgte efterskole.

På efterskolerne.dk har de en smart prisberegner, hvor du kan slå priserne op for hver enkel efterskole. Præcis som låneberegnerne på nettet. Udfyld Jeres informationer og find den eksakte pris.

Eksempel på en dansk kernefamilie

Termino har analyseret på efterskolepriserne og hvor stor en betydning din indkomst faktisk har for prisen. Udgangspunkt er en kernefamilie med samlet årsindkomst på 600.000 kroner og 2 børn. Her skal du forvente en pris i omegnen af 50.000 – 55.000 kroner.

Hvert barn vil give et nedslag i prisen på op til 1.500 kroner. Omvendt vil en indkomstændring fra 600.00 til 500.000 betyde at prisen bliver ca. 4.300 lavere. Den generelle hovedregel er, at en indkomst på +/- 100.000 kroner, medfører en efterskolepris der er 4.300 kroner lavere/højere.

Det er hvad alle vores analyser og prisberegner indikerer, ud fra en grundig anvendelse af Efterkole.dk’s beregner.

Banken vs. nettet

En sund overvejelse når der skal lånes penge er altid, om man skal vælge banken eller udbyderne på nettet. Det er ikke anderledes ved lån til efterskole.

De fleste er havnet på denne hjemmeside, fordi banken har sagt NEJ. Men faktisk er lånefirmaernes renteniveauer blevet så attraktive, at de er et godt alternativ.

Terminos anbefaling er klar: Søg hos 2-3 lånefirmaer online og sammenhold deres tilbud med det du eventuelt har modtaget fra banken.

Husk det er gratis og helt uforpligtende at søge online – så hvorfor ikke undersøge mulighederne?