Lån penge 21 – 24 år

Er du i aldersgruppen 21 til 24 år? Termino ser her nærmere på dine lånemuligheder, når du har denne alder. Alle udbydere stiller nemlig visse krav til dig som kunde, men så snart du runder de 21 år, er dine muligheder gode og mange.

Du kan låne penge 21 – 24 år hos alle udbyderne i vores oversigt herunder. På den måde kan du målrettet søge hos relevante udbydere, hvor du opfylder deres alderskrav.

Oversigt: Lån som 21 – 24 årig

I oversigten kan du vurderer firmaerne over for hinanden og søge om lån som 21, 22, 23 eller 24 årig. Alle udbydere har et alderskrav på 18 eller 20 år, pånær Bank Norwegian. Hos dem skal du være mindst 23 år. Så du har næsten frit valg på alle hylder.

Kom i gang med ansøgningerne herunder.

 

Husk altid…

  • At søge hos mindst 2-3 udbydere.
  • Det er gratis og 100 % uforpligtende at ansøge.
  • Hav både fokus på tilbuddenes ÅOP og den månedlige ydelse.

Det er afgørende at du ikke undervurderer betydningen af at sætte sig ind i mulighederne og markedet generelt. Det behøver ikke tage mere end 15-20 minutter at sammenligne firmaer og ansøge hos dine 2-3 favoritter.

Outputtet kan i bedste fald være at du spare mange tusinde kroner, i form af lavere renter og omkostninger generelt. Det kan med andre ord have en stor indflydelse på din privatøkonomi, hvis du tager dig lidt ekstra tid til at søge. Det værste der kan ske er reelt, at du har spildt 15 minutter og det er vel ikke verdens undergang.

Gør dig selv den tjeneste, at være grundig, frem for at sprænge over hvor gærdet er lavest.

Alderens indflydelse på lånemulighederne

Din alder kan have en stor indflydelse på dine lånemuligheder generelt, både i banken og online. Som du kan se kræver mange udbydere, at du er mindst 20 år. Så snart du kommer i aldersgruppen 21-24 år, har du mange firmaer at vælge imellem.

Det er derfor at mange unge studerende har færre lånemuligheder generelt set, hvilket der er mange årsager til. Statistikker, en mere skrøbelig privatøkonomi og intet fuldtidsarbejde, er ofte årsagerne til at udbyderne vælger at sætte en grænse på fx. 21 år. Vi har lavet en oversigt med steder du kan søge lån som studerende, hvis du står i den situation.

Man kan derfor sige at dine mulighederne åbner sig op, jo ældre du bliver, men hvorfor så det? Den helt simple forklaring er, at mange unge hverken har fuldtidsjob eller meget erhvervserfaring. De fleste er derimod under uddannelse, hvorfor indtægten er begrænset.

Det er alt sammen noget der medfører en højere risiko hos långiveren og det giver enten højere renter, eller det medfører firmaerne ikke ønsker kunder i den aldersgruppe. Vi håber du er blevet klogere på dine muligheder for at lave lån som 21, 22 eller 23 årig.

Du kan nemt og hurtigt komme i gang med ansøgningsprocessen via Termino.dk.