Lån penge i weekenden

Har du brug for at låne penge i weekenden? Vi kan alle få et kortvarigt likviditetsproblem, hvor vi har brug for ekstra penge mellem hænderne.

Specielt i weekenden kan det være påkrævet, hvis man skal holde fest, i byen eller bare gerne vil væk et par dage. Scenarierne er mange og Termino vil her gøre dig klogere på mulighederne for at optage såkaldte weekend lån.

Brug for et mindre lån?

Lån 3.000-4.000 gratis som ny kunde

Når man skal låne penge til weekenden  vil 3-4.000 kroner ofte være nok for de fleste. Specielt hvis det er planen alle pengene skal bruges der. Termino anbefaler i hvert fald ikke at du låner mere, til kortvarig forbrug. Det bliver simpelthen for dyrt.

Søg og find det billigste lånDu har heldigvis en unik mulighed for at låne pengene gratis uden renter og gebyrer. Hos Kvikautomaten (3000 kr.) og Vivus (4000 kr.) tilbyder de nemlig gunstige vilkår for nye kunder. En god mulighed for at få flere penge mellem hænderne, uden at blive mødt af tårnhøje ÅOP satser.

Du kan komme i gang med at søge hos begge to, via låneoversigterne på Termino.dk. Vi hjælper alle danskere godt i gang, når der skal ansøges online.

 

Hvornår får jeg pengene?

Hvis du overvejer at tage et weekend lån, er det nærliggende spørgsmål, hvornår du får pengene udbetalt. I Danmark har vi det der kaldes “bankdage” hvilket betyder at overførsler typisk vil tage én hverdag.

Hos de fleste udbydere online, vil du altså først have pengene på kontoen om mandagen. Så hvis du ikke har kredit på dit kort, skal du ansøge allerede torsdag eller fredag.

Hvis du derimod bare har haft en dyr weekend, eller overtrukket dit kort, så kan du fint ansøge i løbet af weekenden. Hvis udbetalingstidspunktet er afgørende for dig, vil Termino anbefale dig at kontakte den enkelte udbyders support først.

Flere af lånefirmaerne holder ikke weekendfri, så der vil du have gode muligheder for at få fat i dem og få et afklarende svar.

God fornøjelse!