Har du brug for at låne penge til konfirmation? Formålet gør ingen forskel, når du søger om lån på nettet. Her er det din økonomi og personlige forhold, der bestemmer om du bliver godkendt eller ej. Få overblik over hvor du kan søge lån til konfirmation online.

Søg lån til konfirmation online

Ansøg gratis og uforpligtende.

Når du skal låne penge har formålet generelt en stor indflydelse på dine muligheder. Det er fx. de færreste banker der ønsker at låne dig 5.000 – 20.000 kroner til en konfirmation, mens online udbyderne ikke blander sig i formålet.

Formålet har meget at sige i banken, mens det ikke har nogen indflydelse online. Det er en styrke som mange forbrugere er glade for, i og med det giver dig fuld fleksibilitet som kunde.

Du kan ansøge om alt fra 1.000 til 500.000 kroner online, alt efter hvor mange penge du mangler. Du skal dog vide, at jo flere penge du ansøger om, desto større krav stilles der til dig som kunde. Du bør derfor ikke vælge lånebeløb som er større, end dit reelle pengebehov.

Læs også: Finansiering af bryllup

Hvad kommer festen til at koste?

Inden du låner penge online, bør du få klarlagt hvad festen kommer til at koste. Når der skal holdes konfirmation er det normalt at starte med at vælge lokationen og hvem der skal stå for maden.

De fleste foretrækker at lade et firma/restaurant står for nærmest det hele, hvorved det er nemt at vide hvad festen kommer til at koste. Andre vælger at stå for at holde det selv, hvor der kan komme omkostninger til mad udefra, borddækningen etc.

Hvilken vej du vælger, er op til dig selv, men få klarlagt hvad festen koster samlet set. Det er den eneste måde hvorpå, du kan kende til dit reelle lånebehov.

Kan der spares på dele af konfirmationen?

Det kan være en god idé at overveje, om der kan spares på dele af konfirmationen, så dit pengebehov bliver mindre. Det kan være på maden, lokalet eller musikken. Det er bestemt ikke fordi du skal sænke kvaliteten af maden eller musikken, men de fleste kan selv eller kender nogle, der gerne vil hjælpe lidt til. Og der er meget forskel på at lave maden selv, eller bestille udefra.

Det samme gør sig gældende med musikken, hvor live musik hurtigt bliver dyrt, i forhold til blot at lave en playliste på Spotify. Så ved at tænke smart, kan du sagtens sænke budgettet for konfirmationen, så du ikke har brug for ligeså mange penge.

Huskeliste til konfirmation

Her er en huskeliste til konfirmationen, der sikrer at alt bliver husket, men som ligeledes kan anvendes til at danne sig et overblik over de forskellige elementer og hvad de samlet set kan forventes at koste. Man kan hurtigt komme til at overse væsentlige poster og udgifter, midt i planlægningen og en stressende hverdag. Her er en liste med ting du skal huske:

 • Gæsteliste
 • Invitere gæster
 • Ønskeliste (konfirmanden)
 • Bestil lokation og mad (medmindre i holder det privat)
 • Fastlægge menu
 • Arrangere servering
 • Arrangere musik eller lave playliste
 • Lave bordplan
 • Vælge toastmaster
 • Fotograf (hvis det ønskes)
 • Finde konfirmationstøj
 • Underholdning til konfirmationen (sang, taler mv.)
 • Takketale (konfirmanden)

Vi kan varmt anbefale at få taget en masse billeder undervejs, fx. med mulighed for at gæster kan uploade det på en hjemmeside som fotoalbum og minder fra dagen. Alternativt via engangskameraer, så I er sikre på at få glæde af alle de billeder der tages.

Som I kan fornemme på huskelisten, er der gode muligheder for at gøre ting selv, hvorved man kan spare en del penge og holde en mere budgetvenlig fest. Ved at erstatte fotografen med engangskameraer, ved at gå med en Spotify playliste frem for live musik og ved at holde det privat frem for at leje lokaler, vil budgettet se helt anderledes ud. Så det er værd at overveje, da det vil begrænse hvor meget I har brug for at låne til konfirmation.

Du kan søge alle lånebeløb online

Vi har allerede været inde på at du kan søge alle lånebeløb online, op til 500.000 kroner. Det er derfor altid en mulighed for dig som forbruger, uanset hvad du mangler penge til, eller hvor mange. Der vil være muligheder for ethvert projekt eller behov, medmindre du søger finansiering til boligkøb. Det bør heller ikke ske online, men via realkreditinstitutterne.