Lån penge til konfirmation

Lån penge til konfirmation

Har du brug for at låne penge til konfirmation? Det kan være til at holde selve konfirmationsfesten eller hvis du mangler et par tusinde kroner, for at kunne give konfirmanden en passende gave.

Formålet gør ingen forskel, når du søger om lån på nettet. Her er det din økonomi og personlige forhold, der bestemmer om du bliver godkendt eller ej. Du har derfor gode chancer for at få et lån til konfirmation online.

Søg lån til konfirmation online

Når du skal låne penge har formålet generelt en stor indflydelse på dine muligheder. Det er fx. de færreste banker der ønsker at låne dig 5.000 – 20.000 kroner til en konfirmation, da de foretrækker at du bare sænker budgettet.

Formålet har meget at sige i banken, mens det ikke har nogen indflydelse online. Det er en styrke som mange forbrugere er glade for, i og med det giver dig fuld fleksibilitet som kunde.

Du kan ansøge om alt fra 1.000 til 400.000 kroner online, alt efter hvor mange penge du mangler. Du skal dog vide, at jo flere penge du ansøger om, desto større krav stilles der til dig som kunde. Du bør derfor ikke vælge lånebeløb som er større, end dit reelle pengebehov.

Læs også: Finansiering af barnedåb og fester

Hvad kommer festen til at koste?

Inden du låner penge online, bør du få klarlagt hvad festen kommer til at koste. Når der skal holdes konfirmation er det normalt at starte med at vælge lokationen og hvem der skal stå for maden.

De fleste foretrækker at lade et firma/restaurant står for nærmest det hele, hvorved det er nemt at vide hvad festen kommer til at koste. Andre vælger at stå for at holde det selv, hvor der kan komme omkostninger til mad udefra, borddækningen etc.

Hvilken vej du vælger, er op til dig selv, men få klarlagt hvad festen koster samlet set. Det er den eneste måde hvorpå, du kan kende til dit reelle lånebehov.

Du kan søge alle lånebeløb online

Vi har allerede været inde på at du kan søge alle lånebeløb online. Det er derfor altid en mulighed for dig som forbruger, uanset hvad du mangler penge til eller hvor mange. Grænsen går ved 400.000 kroner hos Bank Norwegian, med 350.000 kroner hos Santander Bank.

Så der bør være noget for ethvert projekt eller behov, medmindre du søger finansiering til boligkøb. Det bør heller ikke ske online, men via realkreditinstitutterne.

Relaterede sider

Folkekirken om konfirmationen

Konfirmationsportalen