Vil du gerne låne penge på en søndag? Der er mange fordele ved at søge lån online og én af dem er, at du kan gøre det døgnet rundt. Alle ugens dage. Lånefirmaerne har konstant “åbent” for nye ansøgninger, uanset om vil ansøge søndag kl. 11 eller onsdag kl. 23 om aftenen.

Denne fleksibilitet gør lånefirmaerne til et godt alternativ, specielt for dig der mangler penge her og nu. Det er både fleksibelt, hurtigt og nemt at låne penge på nettet. Du skal kun opfylde få krav og så kan du ansøge når det passer dig – også på en søndag.

Søg lån alle dage – også på en søndag

Online kan du låne pengebeløb fra 1.000 til 400.000 kroner, alt efter hvad du mangler på kontoen. I højre side af hjemmesiden, kan du nemt finde relevante oversigter ud fra dit ca. pengebehov.

Det bedste ved nettet er, at du kan udfylde en ansøgningsformular på 5 minutter og have svaret allerede samme dag. Der er altså kort fra tanke til handling. Fra du ansøger og til pengene kan være på kontoen.

Vælger du at gøre det på én søndag, kan du dog tidligst forvente pengene på kontoen om mandagen. Bankerne holder nemlig “fri” så selv hvis pengene overføres om søndagen, vil de først være på din konto, når pengeinstitutterne åbner igen. Dette pga. de såkaldte bankdage, hvor der ikke overføres penge i weekenden og på helligdage.

Se også: Søger du et weekend lån?

Det lånebeløb du efterspørger, har typisk ikke indflydelse på svartiden eller på hvornår pengene er på din konto. Det gør derfor ingen forskel om du gerne vil låne 9000 eller 15000 kroner.

Den forventede svartid

Det er svært at nævne den forventede svartid, da det afhænger af hvilke udbydere du benytter. Hvis du ydermere søger lån om søndagen, vil svartiden komme af på om firmaet har medarbejdere på arbejde. Men det er ikke unormalt at du får svar på din ansøgning i weekenderne.

I normale hverdage og arbejdstider, er svartiderne ofte på under 1 time. Det betyder at du hurtigt kan få afklaret, hvem der kan hjælpe dig og hvem der ikke kan. Vi anbefaler at du udfylder flere ansøgninger, da det er helt uforpligtende, og så du forhåbentlig modtager flere tilbud retur.

Medmindre du har en akut pengemangel, bør du vente på at modtage svar fra alle, førend du udvælger et lånetilbud. I sidste ende bør 1 dags ekstra ventetid ikke betyde det store, med tanke på de forskelle der kan være i renten og omkostningsniveauet generelt.