Du kan låne penge til byggematerialer eller byggegrund via flere kanaler. Mange vil starte med at forhøre sig i banken, men er du blevet afvist eller vil du afsøge alternativerne? Det gør du klogt i, da du derved sikrer dig selv den bedste løsning.

Det er nemt og hurtigt at søge lån til byggematerialer online, uanset om de skal bruges til en renovering, et mindre projekt i hjemmet eller lignende. Se vores top 3 anbefalinger online lige her.

 

Top 3 anbefalinger

Når du søger penge på nettet, gør det en mærkbar forskel hvor du optager lånet. Om det er hos de billigste eller dyreste udbydere. Specielt ved større pengebeløb, som et bygge- eller renoveringsprojekt vil aftvinge, kan selv mindre renteforskelle gøre en stor økonomisk forskel.

Termino har derfor lavet en top 3 oversigt med vores anbefalinger. Det giver dig et godt udgangspunkt og ellers kan du se flere lånemuligheder via beløbene i højre sidebar.

 

Brug for et lån til køb af grund?

Hvis du har brug for et lån til køb af grund, har du helt sikkert et stort pengebehov. Det kan være på alt fra 100.000 til 400.000 kroner, men for mindre, får du ikke nogen særlig stor grund. Vi har derfor medtaget to af de udbydere, hvor du kan søge flest penge online i vores oversigt.

Når du låner penge til en større grund, der kræver flere penge eller som der skal bygges hus på, bør du altid snakke med din bank. Det vil være den bedste løsning, da grundkøbet ofte vil indgå i hele finansieringsløsningen. Altså inklusiv prisen på huset.

Ved køb af en mindre grund, fx. til kolonihavehus, kan det godt være løsningen at søge pengene online.

Se også: Lån penge til renovering

Brug for at lån til byggematerialer?

Et lån til byggematerialer kan være på både store og små beløb. Det afhænger af projektet og hvilke typer materialer du efterspørger. Som med alle andre ting, vil der være kvalitetsforskel, hvorfor de gode byggematerialer generelt bør foretrækkes.

Specielt hvis det er til en renovering eller ombygning af hjemmet. Her kan gode materialer påvirke prisen og husværdien i positiv retning, hvorfor du bør vælge holdbare og solide løsninger.

Prisen for materialerne samlet set, overstiger sjældent 50.000 kroner, medmindre det er et stort projekt. Sådanne beløb kan du søge hos alle udbyderne i oversigten. Alternativt kan du gå til vores oversigt, hvor du kan se flere firmaer, der kan tilbyde dig lån på +/- 50.000 kr.