Har du brug for en ny computer eller et nyt TV? Så er du bare én af mange danskere, med behovet for at udskifte elektronik i hjemmet. Hvis du ikke har nok penge på kontoen, kan det være nødvendigt at søge finansiering.

Årsagen til at du skal bruge et lån, gør ingen forskel når du ansøger online. Termino giver dig overblikket over hvor du kan finde lån til køb af computer eller TV.

Lån til TV eller computer

Sammenlign og ansøg helt uforpligtende.

Når du ansøger på nettet er det altid gratis og uforpligtende at ansøge. Du har med andre ord alt at vinde og netop derfor, bør du altid sende flere ansøgninger afsted. Du kan aldrig vide hvem der er billigst og som tilbyder de bedste forhold.

Så flere ansøgninger vil ikke kun styrke dine muligheder for lave renter, det vil tilmed optimere dine chancer for godkendelse. Der er jo ingen garanti for at du kan få et lån til nyt TV eller en smart bærbar computer.

Er du bare over 18 år, har en fast indkomst, ude af RKI og bosiddende i Danmark, så vil du kunne opfylde kravene hos langt de fleste firmaer. Det vil så specielt være din indtægt der definerer, hvor mange penge du kan låne og om du bliver kreditgodkendt.

Banken siger ofte NEJ

Hvorfor har I ikke nævnt banken? Chancen for at du kan få godkendt dit låneønske hos dem vil være meget lille. For det første er banken mere modvillige til at tilbyde forbrugslån, da der ikke er sikkerhed bag. Dernæst så vil de føle at et lavt lånebeløb, bør kunne spares op over et par måneder.

Er din indkomst og privatøkonomi for stram til at kunne opspare beløbet, vil det være det samme som at sige, den ikke er god nok til en accept i banken.

Så realistisk set vil banken kun være en mulighed for ganske få, men det er naturligvis gratis at undersøge det nærmere.

Én god idé som julegave

Nu er det snart jul og julemusikken er allerede begyndt at køre flere steder. Flere opgørelser viser at nyt TV og bærbare computere hører til blandt de mest populære elektronik julegaver. Specielt til drenge og mænd.

Computer og fjernsyn er gaveforslag der vil glæde de fleste og holde i mange år. Så det er helt sikkert et fornuftigt valg, der vil vække glæde hos modtageren. Hvis du har brug for ekstra penge til gaver, vil der være gode muligheder for at skaffe det hos lånefirmaerne på nettet.

Andre almindelige låneformål til hjemme

Har du selv brug for finansiering, er du bestemt ikke den eneste. Lån til TV, computer, anlæg og møbler er faktisk blandt de mest udbredte og almindelige formål, når der skal investeres i huset. Det er alle elementer som har en stor betydning for at vi føler os veltilpasse, når der skal slappes af om aftenen eller i weekenden.

Samtidig lever vi i en digital og komfortabel tidsalder, hvor vi helst vil ligge godt når der skal streames serier eller surfes på computeren. Hvis du har brug for hjælp til at finansiere købet, kan du altid søge via Termino. Det giver dig de bedste forudsætninger, for at få lavet det lån der matcher dine behov.

Udbyderne blander sig ikke i formålet, så din primære opgave er at finde frem til den billigste på markedet. Det gør du bedst ved at ansøge og indhente flere lånetilbud, så du kan få råd til ny computer eller TV.