Lån penge til ny computer og TV

Har du brug for en ny computer eller et nyt fjernsyn? Så er du bare én af mange danskere, med behovet for at udskifte elektronik i hjemmet. De fleste vil anbefale du sparer pengene op og Termino er enige, ud fra et privatøkonomisk synspunkt.

Det vil altid være det billigste og bedste, hvis du kan betale dem med egne penge. Når det er sagt, kan man ikke altid vente. Enten fordi man er utålmodig eller skal give det i gave.

Uanset hvad din baggrund måtte være, giver Termino dig her alt du bør vide om dine muligheder for lån til ny computer eller TV.

Søg gratis og uforpligtende online

Du kan låne 5 – 25.000 kr. hos mange udbydere

Når du ansøger på nettet er det altid gratis og uforpligtende at ansøge. Du har med andre ord alt at vinde og netop derfor, bør du altid smide flere ansøgninger afsted. Du kan jo aldrig vide hvem der er billigst og som tilbyder de bedste forhold.

Så flere ansøgninger vil ikke kun styrke dine muligheder for lave renter, det vil tilmed optimere dine chancer for godkendelse. Der er jo ingen garanti for at du kan få et lån til nyt TV eller en smart bærbar computer.

Se hvor du kan låne 25000 her.

Er du bare over 18 år, har en fast indkomst, ude af RKI og bosiddende i Danmark, så vil du kunne opfylde kravene hos langt de fleste firmaer. Det vil så specielt være din indtægt der definerer, hvor mange penge du kan låne og om du bliver kreditgodkendt.

Banken siger ofte NEJ

Hvorfor har I ikke nævnt banken? Chancen for at du kan få godkendt dit låneønske hos dem vil være meget lille. For det første er banken mere modvillige til at tilbyde forbrugslån, da der ikke er sikkerhed bag. Dernæst så vil de føle at et lavt lånebeløb, bør kunne spares op over et par måneder.

Er din indkomst og privatøkonomi for stram til at kunne opspare beløbet, vil det være det samme som at sige, den ikke er god nok til en accept i banken.

Så realistisk set vil banken kun være en mulighed for ganske få, men det er naturligvis gratis at undersøge det nærmere.

Én god idé som julegave

Nu er det snart jul og julemusikken er allerede begyndt at køre flere steder. Flere opgørelser viser at nyt TV og bærbare computere hører til blandt de mest populære elektronik julegaver. Specielt til drenge og mænd.

TV og fjernsyn er gaveforslag der vil glæde de fleste og holde i mange år. Så det er helt sikkert et fornuftigt valg, der vil vække glæde hos modtageren. Hvis du har brug for ekstra penge til gaver, vil der være gode muligheder for at skaffe det hos lånefirmaerne på nettet.