Skal du i gang med en større ombygning af hjemmet? Det kunne være et nyt tag, så har du brug for en del penge. Det kan blive dyrt at få lagt nyt tag, hvilket vil kræve et lån for de fleste danskere.

Du kan låne penge til tag flere steder, men nettet er din nemmeste og hurtigste vej til pengene. Se mere om at søge lån til nyt tag her.

Søg om lån til nyt tag

Du kan søge om lån til nyt tag helt gratis og uforpligtende på nettet. Det er derfor en god og hurtig måde, til at få klarlagt dine lånemuligheder som forbruger. Du vil hurtigt blive klogere på hvor mange der kan hjælpe dig og til hvilken rente.

Du kan søge lån på +/- 50.000 kroner her.

Lån penge til nyt tagHerefter kan du frit beslutte om det er vejen at gå. Banken er altid et alternativ, omend det tager markant længere tid, at blive godkendt og få pengene fra dem. Men du kan forhøre dig hos din bankrådgiver sideløbende, så du får tjekket begge veje. Det giver dig optimale forudsætninger, for at vælge den rigtige løsning for dig.

Se også: Lån penge til renovering

Hvem har de laveste renter?

Det ville være så nemt, hvis det var muligt at lave en top 3 med de billigste banker, med laveste renter. Det er desværre ikke så enkelt endda. Mange internetbanker har renteniveauer på nogenlunde samme niveau, hvor det faktisk er den enkelte kreditvurdering der definerer, hvilken rente og ÅOP-sats du får tilbudt.

Det er derfor ikke muligt, medmindre du ansøger 3-4 forskellige steder, hvorefter du sammenligner og udvælger tilbuddet/banken, med det billigste tilbud. Det er hvad der kræves, hvis du vil være grundig og omhyggelig i dit forarbejde.

Er forarbejdet så tiden værd? Det kan du være sikker på, for der vil ofte være mange tusinde kroner til forskel, fra de forskellige lånetilbud. Så vær grundig og brug tiden på det. Indsatsen vil belønne sig. Når du sidder med tilbud foran dig, er det den laveste ÅOP-sats, du skal gå efter.

Har du fået indhentet flere tilbud på tagprojektet?

Det er en god idé at hente flere tilbud på dit tagprojekt, så du får fundet den optimale løsning og ikke betaler mere end du behøver. Specielt når du skal låne penge til formålet, er der god grund til at være ekstra prisbevidst.

Du kan starte med at beregne og få en vejledende pris på dit tag online. Det vil give dig et godt indtryk af hvad du bør betale for opgaven. Er du ikke tilfreds med det tilbud eller firma du allerede har fundet, kan du altid forhøre dig andre steder.

Er du klart til at komme i gang, men mangler pengene, kan du nemt ansøge via oversigterne på Termino.