Skal du i gang med en større ombygning af hjemmet? Det kunne være et nyt tag, så har du brug for en del penge. Det kan blive dyrt at få lagt nyt tag, hvilket vil kræve et lån for de fleste danskere.

Du kan låne penge til tag flere steder, men nettet er din nemmeste og hurtigste vej til pengene. Se mere om at søge lån til nyt tag her.

Søg om lån til nyt tag

Du kan søge om lån til nyt tag helt gratis og uforpligtende på nettet. Det er derfor en god og hurtig måde, til at få klarlagt dine lånemuligheder som forbruger. Du vil hurtigt blive klogere på hvor mange der kan hjælpe dig og til hvilken rente.

Du kan søge lån på +/- 50.000 kroner her.

Herefter kan du frit beslutte om det er vejen at gå. Banken er altid et alternativ, omend det tager markant længere tid, at blive godkendt og få pengene fra dem. Men du kan forhøre dig hos din bankrådgiver sideløbende, så du får tjekket begge veje. Det giver dig optimale forudsætninger, for at vælge den rigtige løsning for dig.

Se også: Lån penge til renovering

Top 3 selskaber med laveste renter

Termino har lavet en top 3 med de selskaber, der kan tilbyde dig de laveste renter. Det er dog vigtigt at understrege, at der ikke er nogen garantier for, hvilken rente du vil få tilbudt. Her er tre af de laveste renter som udgangspunkt:

  1. Santander Consumer Bank
  2. Bank Norwegian
  3. Coop Bank

Ydermere er det værd at notere sig, at du hos Santander Consumer Bank skal søge om lån på mindst 50.000 kr. for at få glæde af dette renteniveau. Det gælder nemlig kun for deres Privatlån Plus produkt fra 50.000 – 350.000 kroner.

Hos Coop Bank skal du ligeledes søge om et Coop Lån 100+, for at få glæde af den lave rente. Vælger du at søge om et Coop Lån 20+ fra 20.000 kroner, vil renten ligge på 9,95 %.

Med andre ord, ved lån under 50.000 kroner, har Bank Norwegian den laveste rente som udgangspunkt. Uanset hvilket pengebehov du har, bør du altid søge flere steder, for at modtage flere lånetilbud retur.

Har du fået indhentet flere tilbud på tagprojektet?

Det er en god idé at hente flere tilbud på dit tagprojekt, så du får fundet den optimale løsning og ikke betaler mere end du behøver. Specielt når du skal låne penge til formålet, er der god grund til at være ekstra prisbevidst.

Du kan starte med at beregne og få en vejledende pris på dit tag online. Det vil give dig et godt indtryk af hvad du bør betale for opgaven. Er du ikke tilfreds med det tilbud eller firma du allerede har fundet, kan du altid forhøre dig andre steder.

Er du klart til at komme i gang, men mangler pengene, kan du nemt ansøge via oversigterne på Termino.