Det er ikke altid økonomien rækker til at købe nyt og så er det godt vi har mange gode brugtmarkeder i Danmark. Det gør nemlig at du kan få meget for pengene. I denne artikel ser Termino på dine muligheder for at lave lån til brugt motorcykel eller båd. Fremgangsmåden vil i høj grad være den samme, uanset hvad du søger.

En af de oplagte muligheder er, at søge finansiering på nettet og gå efter en god model på diverse brugtmarkeder. Og der er faktisk så gode lånemuligheder på nettet, at du kan søge op til 500.000 kr., hvilket kan finansiere de fleste brugte både og motorcykler.

Søg finansiering af brugt båd og motorcykel

 

Lånemarkedet online bliver hele tiden bedre og konkurrencen stiger, som der hele tiden kommer nye udbydere til. Det er Santander Bank det seneste eksempel på. Det har derfor været bedre end længe at søge lån, både på nettet og i bankerne. I hvert fald målt på renteniveauet.

En af de klare fordele ved at søge finansiering på nettet er, at udbyderne sjældent blander sig i formålet. Hvis du har økonomien til fx. at låne 100.000 kr., vil de derfor ikke blande sig i om det er et lån til en brugt båd eller motorcykel. Eller en dyr sommerferie for den sags skyld.

Deres eneste forventning er at du kan betale de månedlige afdrag, så du overholder fristerne. Kan du det, så er muligheder relativ gode for at du vil få godkendt dine låneansøgninger.

Gode brugtmarkeder

Der er mange gode brugtmarkeder på nettet som du bør kende til. Specielt hvis du gerne vil låne penge til en brugt både eller motorcykel. Så med det samme økonomien er begrænset, bør du overveje at besøge en eller flere af brugtmarkederne online. Vi henviser dig her til en række af de bedre.

Brugte motorcykler

Den Blå Avis (DBA.dk) kender alle danskere og det er nok det ultimative brugtmarked på nettet. I hvert fald hjemmesiden med flest aktive brugere – med afstand. Det betyder at du kan finde nærmest alt og det er et godt sted at lede efter en ny motorcykel. Det er mange brugte motorcykler og du er altid fri til at give et bud. Du kan jo være heldig at lave en rigtig god handel.

Det vil ligeledes være et godt sted at lede efter brugte både.

Brugte både

Ønsker du at finde brugte sejlbåde og motorbåde, er Yacth Basen og Scanboat to af de gode steder at lede, med et godt udvalg i forskellige prisklasser. Det er en god idé at undersøge mulighederne begge steder, da udvalget vil være forskelligt og så du er sikker på at finde den helt rigtige model.

 

Vi håber du kan bruge vores henvisninger. Termino anbefaler at du finder den model du ønsker og får fastlagt prisen, inden du søger lån til enten brugt båd eller motorcykel. Der er jo ingen grund til at låne penge, før du kender prisen på køretøjet!