Det er ikke altid økonomien rækker til at købe nyt og så er det godt vi har mange gode brugtmarkeder i Danmark. Det gør nemlig at du kan få meget for pengene. I denne artikel ser Termino på dine muligheder for at lave lån til brugt motorcykel eller båd.

En af de oplagte muligheder er, at søge finansiering på nettet og gå efter en god model på diverse brugtmarkeder. Der er flere gode og prisvenlige lånemuligheder på nettet, hvor du kan søge op til 500.000 kr.. Det kan finansiere de fleste brugte både og motorcykler.

Find finansiering af brugt båd og motorcykel

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Lånemarkedet online bliver hele tiden bedre og konkurrencen stiger, som der hele tiden kommer nye udbydere til. Dertil kommer det nylige omkostningsloft på 100% og ÅOP-loft på 25%, pr. 1. juli 2020, hvilket har sat en klar begrænsning på de omkostninger, du kan blive pålagt. Det har i høj grad bidraget til et mere sundt lånemarked online, hvor renterne er kommet ned på et fair niveau.

En af de klare fordele ved at søge finansiering på nettet er, at udbyderne sjældent blander sig i formålet. Hvis du har økonomien til fx. at låne 100.000 kr., vil de derfor ikke blande sig i, om formålet er et lån til en brugt båd eller motorcykel. Eller om du vælger at låne penge til sommerferie med familien, hvis det er det du ønsker.

Deres eneste forventning er at du kan betale de månedlige afdrag, så du overholder fristerne. Kan du det, så er muligheder relativ gode for at du vil få godkendt dine låneansøgninger.

Gode brugtmarkeder

Der er mange gode brugtmarkeder på nettet som du bør kende til. Specielt hvis du gerne vil låne penge til en brugt både eller motorcykel. Så med det samme økonomien er begrænset, bør du overveje at besøge en eller flere af brugtmarkederne online. Vi henviser dig her til en række af de bedre.

Brugte motorcykler

Den Blå Avis (DBA.dk) kender alle danskere og det er nok det ultimative brugtmarked på nettet. I hvert fald hjemmesiden med flest aktive brugere – med afstand. Det betyder at du kan finde nærmest alt og det er et godt sted at lede efter en ny motorcykel. Det er mange brugte motorcykler og du er altid fri til at give et bud. Du kan jo være heldig at lave en rigtig god handel.

Det vil ligeledes være et godt sted at lede efter brugte både.

Brugte både

Ønsker du at finde brugte sejlbåde og motorbåde, er Yacth Basen og Scanboat to af de gode steder at lede, med et godt udvalg i forskellige prisklasser. Det er en god idé at undersøge mulighederne begge steder, da udvalget vil være forskelligt og så du er sikker på at finde den helt rigtige model.

 

Vi håber du kan bruge vores henvisninger. Termino anbefaler at du finder den model du ønsker og får fastlagt prisen, inden du søger lån til enten brugt båd eller motorcykel. Der er jo ingen grund til at låne penge, før du kender prisen på køretøjet!