Fars Dag ligger d. 5. juni  på grundlovsdag og er noget mange danskere fejrer. Det er en god anledning til hygge med familien, men det er ikke altid man har pengene på kontoen. Har du brug for et lån til fars dag gaven, kan du få et godt indblik i mulighederne her, samt inspiration til gode gaveideer.

Brug for penge til Fars Dag gaven?

Vi kender det vist alle sammen, vi mangler lidt småpenge på kontoen, for at finansiere det vi gerne vil. Ofte drejer det sig ikke om mere end 2-4.000 kroner. Vi viser dig lånemulighederne online, men husk at gøre det med omtanke:

 

Gaveideer til Fars dag

Vi slutter af med en række gode gaveidéer som lovet. Det er nemlig ikke altid nemt at vide hvad man skal give og mænd er ofte dårlige til at komme med ønskelister. Så du får hermed en smule inspiration:

  1. Bodyflight i vindtunnel
  2. Øl- eller vinsmagning
  3. Tur i sportsvogn
  4. Øl åbner – der tæller
  5. BBQ spyd til grillen
  6. Bagagevægt – smart og fiks
  7. Trocken guld vin sæt
  8. “I Love Dad” t-shirt
  9. “Verdens bedste far” t-shirt
  10. Kurv med lækker lakrids og chokolade

De første forslag er oplevelsesgaver, der helt sikkert vil gøre indtryk. De efterfølgende er mere “smarte” og praktiske gaver, der kan være til stor nytte. Sidst så kan en t-shirt eller kop med Verdens Bedste Far selvfølgelig være et oplagt valg. Særligt for mindre børn.

Af andre mere dyre fars dags gaveideer, kan nævnes nyt TV eller ny computer, eller måske Virtual Reality gear. De fleste mænd elsker elektronik, så det kunne være en god måde at forkæle din far eller mand på.