Lån til Fars dag gave

Termino skrev tidligere en artikel om lån til Mors dag gaven og selvom fremgangsmåden vil være meget den samme, kommer her en tilsvarende artikel om Fars dag. Ingen skal snydes og vi kommer med gode gaveidéer, for dem der mangler inspiration.

Fars Dag ligger d. 5. juni  på grundlovsdag og er noget mange danskere fejrer. Det er en god anledning til hygge med familien, men det er ikke altid man har pengene på kontoen.

Lån penge gratis første gang er en mulighed for alle nye kunder online. Det er nemlig noget Vivus og Kvikautomaten begge tilbyder. Meget mere om det og gaveideer i denne artikel. 

 

Lån penge gratis første gang

Vi kender det vist alle sammen, vi mangler lidt småpenge på kontoen, for at finansiere det vi gerne vil. Ofte drejer det sig ikke om mere end 2-4.000 kroner. Nu er der kommet en helt unik mulighed på online markedet, hvor særligt to udbyderes skiller sig ud.

Det drejer sig om Kvikautomaten og Vivus, der begge tilbyder lån penge gratis til første gangs kunder. Du kan med andre ord optage lån helt uden omkostninger som ny kunde. Her er lidt overordnet om hvad de tilbyder:

 • Kvikautomaten: 3.000 kroner gratis i 30 dage
 • Vivus: 4.000 kroner gratis (kassekredit)

Hvis du bare har brug for kortvarig likviditet, vil det altså være en oplagt mulighed uanset hvad du behøver penge til. Om det er Fars dag gaven, en ny computer eller noget helt tredje.

 

Gaveideer til Fars dag

Vi slutter af med en række gode gaveidéer som lovet. Det er nemlig ikke altid nemt at vide hvad man skal give og mænd er ofte dårlige til at komme med ønskelister. Så du får hermed en smule inspiration:

 1. Bodyflight i vindtunnel
 2. Øl- eller vinsmagning
 3. Tur i sportsvogn
 4. Øl åbner – der tæller
 5. BBQ spyd til grillen
 6. Bagagevægt – smart og fiks
 7. Trocken guld vin sæt
 8. “I Love Dad” t-shirt
 9. “Verdens bedste far” t-shirt
 10. Kurv med lækker lakrids og chokolade

De første forslag er oplevelsesgaver, der helt sikkert vil gøre indtryk. De efterfølgende er mere “smarte” og praktiske gaver, der kan være til stor nytte. Sidst så kan en t-shirt eller kop med Verdens Bedste Far selvfølgelig være et oplagt valg. Særligt for mindre børn.