Mors dag er noget de fleste danske familier fejrer og ofte fulgt op af en god gave til ens elskede mor eller kone. Gaven er en integreret del af dagen, men det er ikke alle der har penge nok på kontoen. I hvert fald ikke hvis vi snakker større gaver på over tusinde kroner.

I denne artikel ser Termino derfor nærmere på muligheden for at låne penge til Mors dag gave online.

Lån penge til Mors dag gave

Termino giver dig overblikket over hvor du kan søge penge online, uanset om du behøver mindre eller større pengebeløb.

Du kan nemt komme i gang med låneansøgningen her.

En af de klare fordele ved lånemarkedet online, er at ingen blander sig i formålet, du kan ansøge når det passer dig og så er ansøgningsprocessen helt ligetil.

Sammenlign mulighederne og udbyderne via Termino.dk, hvis du behøver et lån til Mors dags gaven.

Gaveideer til Mors dag

Det er ikke kun finansieringen der kan være vanskelig i forbindelse med Mors dag. At finde på de rette gaveideer er en problematik, som langt flere danskere kæmper med. Termino vil derfor forsøge at hjælpe dig godt på vej, med vores bedste forslag og gaveideer:

  1. Oplevelsesgave eller wellness ophold
  2. Billetter til teater eller koncert
  3. Vinsmagning
  4. Kurv med delikatesser
  5. Smarte køkkengadgets eller ting til hjemmet

Alle disse forslag vil give hende en særlig oplevelse eller ting hun kan få stor glæde af. En sikker vinder til langt de fleste mødre.

Tjek også: Lån penge til gaver

Næste Mors dag er 9. maj 2021

Næste Mors dag falder d. 19. maj i 2021 og holdes altid den 2. søndag i Maj. Den vil altså ligge på forskellige datoer fra år til år. Det er ikke kun i Danmark at datoen skifter, for det samme er tilfældet i udlandet. Faktisk er det meget forskelligt hvornår vores naboer vælger at holde Mors dag.

Tyskland, Finland, Belgien, Brasilien og USA holder det alle sammen på tilsvarende tidspunkt som Danmark, altså 2. søndag i maj. Anderledes er det i Norge og Sverige.

Alt dette ændrer ikke ved de stolte traditioner der er i mange lande og i Danmark er vi bare glade for at kunne fejre de fantastiske mødre, der er bindeleddet i langt de fleste mange familier.