Lån til Mors dags gave

Mors dag er noget de fleste danske familier fejrer og ofte fulgt op af en god gave til ens elskede mor eller kone. Gaven er en integreret del af dagen, men det er ikke alle der har penge nok på kontoen. I hvert fald ikke hvis vi snakker større gaver på over tusinde kroner.

I denne artikel ser Termino derfor nærmere på muligheden for at låne penge til Mors dag gave og giver dig ikke mindst en masse gode forslag, hvis du savner inspiration. Se meget mere her. 

Lån op til 4.000 kroner gratis online

Selvom det kan lyde forkert, er der faktisk mulighed for at optage det første lån helt gratis hos visse udbydere. Det er en fornem mulighed som Lendon tilbyder. Hos Vivus kan du aktuelt få en kassekredit op til 6.000 kroner, med 50% rabat.

Du kan nemt komme i gang med låneansøgningen her.

Vi kan kun anbefale dig at gøre brug af disse muligheder i markedet, da gaver sjældent vil koste mere end 3-4.000 kroner. Dertil kommer at de fleste vil have lidt penge stående på kontoen allerede.

Gaveideer til Mors dag

Det er ikke kun finansieringen der kan være vanskelig i forbindelse med Mors dag. At finde på de rette gaveideer er en problematik, som langt flere danskere kæmper med. Termino vil derfor forsøge at hjælpe dig godt på vej, med vores bedste forslag og gaveideer:

  1. Oplevelsesgave eller wellness ophold
  2. Billetter til teater eller koncert
  3. Vinsmagning
  4. Kurv med delikatesser
  5. Smarte køkkengadgets eller ting til hjemmet

Alle disse forslag vil give hende en særlig oplevelse eller ting hun kan få stor glæde af. En sikker vinder til langt de fleste mødre.

Tjek også: Lån penge til gaver

Næste Mors dag er 10. maj 2020

Næste Mors dag falder d. 10. maj i 2020 og holdes altid den 2. søndag i Maj. Den vil altså ligge på forskellige datoer fra år til år. Det er ikke kun i Danmark at datoen skifter, for det samme er tilfældet i udlandet. Faktisk er det meget forskelligt hvornår vores naboer vælger at holde Mors dag.

Tyskland, Finland, Belgien, Brasilien og USA holder det alle sammen på tilsvarende tidspunkt som Danmark, altså 2. søndag i maj. Anderledes er det i Norge og Sverige.

Alt dette ændrer ikke ved de stolte traditioner der er i mange lande og i Danmark er vi bare glade for at kunne fejre de fantastiske mødre, der er bindeleddet i langt de fleste mange familier.