Vil du gerne låne penge til påsken? Det kan være du vil med familien på ferie, eller har planer om et weekendophold i Danmark, som du ikke helt har pengene til. Lån til påsken er nemt og ligetil at lave online.

Mange udbydere kan hjælpe dig med alt fra 100 til 400.000 kroner, alt efter dit pengebehov. Der går ofte ikke mere end 1-2 dage, før du ser pengene på kontoen og derfor har du gode muligheder for at få pengene i tide. Se mere om at søge lån til påskeferie eller hygge med familien her.

Lån til påskeferie eller hygge med familien

  • Ingen blander sig i formålet online

Der er mange fordele ved at søge lån online og en af dem er, at ingen blander sig i formålet. Selskaberne er ligeglade med om pengene bruges på en påskeferie, ny computer eller renoveringer i køkkenet. Det er helt op til dig selv.

Dertil kommer at deres krav til ansøgere er meget få. Chancerne for at finde relevante udbydere og få godkendt sin låneansøgning er altså høje – særligt hvis du vælger at søge 2-3 forskellige steder.

Vi anbefaler dig altid at ansøge hos flere udbydere, så du får skabt dig selv det bedste udgangspunkt og så du finder et af de billigste lån på markedet.

Hvor kan jeg låne penge til påsken?

Du kan låne penge til påsken flere steder online, ligesom banken altid er en mulighed. De fleste danskere vil dog have rigtig svært ved at overbevise banken, hvis pengene fx. skal bruges på en påskeferie. Samtidig kan du godt forvente at det er en længere proces, fra du ansøger og til pengene er på kontoen.

Online går det ekstremt hurtigt, hvor de kan være på din Nemkonto allerede dagen efter. Det tager ganske få minutter at gennemføre en ansøgning og udbyderne er virkelig blevet hurtige til at besvare.

Du kan derfor forvente at modtage svar samme dag som du har ansøgt, hvorefter du kan underskrive med din digitale signatur. NemID lån har gjort det hele meget hurtigere, ved at skære de 2-3 dage fra, som der ellers gik mens låneftalen skulle sendes frem og tilbage med posten.

Vælg dit ønskede lånebeløb til højre, for at gå til oversigten med relevante udbydere online.

 

Hvornår ligger påskeferien i 2016?

  • Mandag d. 21 – Søndag d. 27 marts 2016

Påsken 2016 starter mandag d. 21 marts og fortsætter resten af ugen. Det er derfor en periode hvor mange danskere, vælger at tage på ferie eller at hygge med familien. Der er helligdage Skærtorsdag d. 24. marts, Langfredag og mandag d. 28 marts (2. påskedag), hvilket betyder at du blot behøver at tage få fridage fra jobbet.

Og selv hvis du ikke ønsker at tage fridage, kan du alligevel tilbringe en forlænget weekend med venner eller familie herhjemme, eller i udlandet. Mulighederne er mange og dine chancer for at få et lån til påsken er gode online. Ingen spørger nemlig til hvad pengene bruges på og kravene til dig som ansøger er ganske få.

Se også: Lån penge til sommerferien