Er du blevet afvist i banken? Så er du langt fra den eneste dansker, for det er blevet hverdag for rigtig mange. Efter Finanskrisen har landets pengeinstitutter virkelig strammet deres krav til dig.

Du har heldigvis mulighed for at låne penge uden om banken online, hos en del forskellige udbydere. Få et indblik i lånealternativerne og hvordan du alligevel kan skaffe penge til det du søger. 

Lån penge uden om banken

Hvis banken har sagt nej, har du flere muligheder for at låne penge andetsteds. Det mest oplagte valg er hos udbyderne online. Her kan du både søge små og større pengebeløb, alt efter dine behov. Hvis du køber dyrere produkter, vil der ligeledes være mulighed for at få finansieret det hos forhandleren. Eller købet det på afbetaling.

Hvad der er bedst for dig og den billigste løsning, vil altid variere. Termino vil derfor altid anbefale dig at indhente mindst 2 tilbud fra lånefirmaer på nettet, samt afsøge mulighederne hos en eventuel forhandler.

Du kan nemt og hurtigt søge lån uden om banken via Termino og vores oversigter. Den klare fordel ved at søge online, er den hurtigere ansøgningsproces og at de ikke blander sig i formålet.

Formålet gør ingen forskel

En af de oversete fordele ved at ansøge på nettet er, at udbyderne ikke blander sig i formålet. Vi ved alle hvor irriterede det kan være, at skulle overbevise bankrådgiveren om, at man skal bruge penge til en vaskemaskine eller ny varmepumpe.

Så forskellige som de to ting er, så lidt indflydelse har det på om du bliver godkendt eller afvist af lånefirmaerne online. Du skal blot opfylde deres krav til alder, indkomst og ingen RKI, så er chancerne for godkendelse rigtig gode.

Nye koncepter

Bankernes strenge krav har åbnet op for flere koncepter online, hvor du kan søge finansiering uden om. Lendino.dk og Udenombanken.dk er bare to eksempler på koncepter, der har åbnet nye muligheder for henholdsvis virksomheder og boligsøgende. Og de nyder helt sikkert godt af bankernes modvillighed.

Lendino er en markedsplads for private og virksomheder, hvor du kan få et godt afkast som privatperson og kapital som firma. Udenombanken er for dig der søger et boliglån, men ikke kan tage det i egen bank. Her kan du søge finansiering og låne pengene hos private investorer.