Skal du til at vælge nyt kreditkort, bør du ikke kun have øje for kreditramme, årsgebyr og rentefrie kreditdage. Du bør ligeledes tage højde for de fordele der ofte følger med.

Det er meget forskelligt hvilke kreditkort, der har hvilke fordele og gebyrer, så det bør indgå i din beslutningsproces. Termino ser nærmere på de mest udbredte fordele og på hvorfor du bør vælge et kreditkort uden gebyr – og uden du skal stille sikkerhed.

Få et kreditkort uden gebyr

Der er mange kreditkortløsninger på markedet og det kan gøre det til lidt af en jungle. Netop fordi valgmulighederne er mange, bør du gå efter kreditkort uden gebyr, da det hurtigt kan spare dig et par hundrede kroner.

Der findes flere Visa kort der er gebyrfrie, mens andre koster fra 185 til 1.695 kroner. Det er mange penge som du reelt smider ned i et sort hul og som kunne være undgået. Specielt fordi at disse kreditkort med store årsgebyrer sjældent er væsentlig bedre end de øvrige løsninger.

Når du sammenligner udbyderne med hinanden, bør du derfor have fokus på det årlige gebyr og sørge for at det er 0 eller maksimalt 200 kroner. Der er ingen grund til at betale meget mere.

Bank Norwegian tilbyder en af de mest populære kortløsninger på markedet:

Kreditkort uden sikkerhed – op til 100.000 kr.

På nettet har du mulighed for at søge kreditkort uden sikkerhed på op til 100.000 kroner. Det er kreditmaksimumet på markedet lige nu, men husk altid på at jo mere du ansøger om, desto sværere er det at blive godkendt.

Det er helt sikkert tillokkende at få et kreditkort på 100.000 kroner, men husk på at pengene skal betales tilbage før eller siden. Du bør derfor altid tænke grundigt over hvilke kredit der passer til dine behov.

Relateret på Termino: Online lån uden sikkerhed og dokumentation – mindst 18 år

Du får et kreditkort uden sikkerhed præcis som det kendes, hvis du har søgt forbrugslån online. Det giver en hurtig og langt nemmere ansøgningsproces, uden en masse bureaukratisk besvær. Det er derfor at en del danskere overvejer mulighederne hos firmaer online, frem for i banken, hvor det kan være noget mere omstændigt.

Sidst er det værd at påpege du altid bør være opmærksom på omkostninger ved de forskellige Visa kort. De er forskellige og du bør søge flere steder, for at finde den billigste løsning.

Læs også: Alt om Bank Norwegians Visa kort

På den måde minder ansøgning om lån og kredit online, en del om hinanden. Ansøg altid flere steder og vælg det bedste for dig. Den primære forskel er faktisk, at der kan være forskellige fordele og muligheder tilknyttet de forskellige kortløsninger.