Det er ikke altid nemt at låne penge online, men når du runder de 25 år, har du alle muligheder åbne. Det er nemlig det højeste alderskrav hos udbyderne online.

Så der hvor du ikke kunne søge som 18-19 årig, har du nu mulighed for at ansøge hos. Du får et godt indblik i dine muligheder via oversigten over hvilke udbydere der kan tilbyde hvad. Det skal gerne gøre det nemmere for dig at låne penge som 25+ årig online.

Oversigt: Lån som 25+ årig

Inden du starter med at udfylde ansøgninger, vil vi give dig en række vigtige råd som du bør følge:

  • Søg altid mindst 2-3 steder hvis muligt.
  • Det er 100 % gratis og uforpligtende at søge.
  • Sammenlign ÅOP når du skal finde det billigste lån.

 

Få svar på under 1 time

En af styrkerne ved online markedet er, at du får hurtigt svar på dine låneansøgninger. Det betyder at du kan søge hos flere udbydere og efter 1 time, har du fået svar retur. Det gør du nemt og hurtigt får afklaret dine alternativer på nettet.

Processen er altså nem og ligetil, hvor pengene typisk kan være på kontoen dagen efter. Denne smidige og hurtige låneproces er unikt for nettet og det kan hverken banken eller andre konkurrere med. Så hvis du ikke gider ventetiden, er det bestemt en god løsning. Særligt fordi der nu findes flere udbyder med fornuftige renter på 5-10 %.

Alternativ finansiering for studerende

Som studerende er du så heldig, at lån online ikke er den eneste mulighed for at få flere penge mellem hænderne. SU.dk er et alternativ som mange unge danskere vælger at benytte sig af.

Der er både fordele og ulemper ved at optage SU-lån. Den helt åbenlyse fordel er de lavere omkostninger der vil være samlet set. Du finder ikke en billigere løsning på nettet.

Den klare ulempe ved SU løsningen er at du får udbetalt pengene månedligt og ikke på én gang. Det betyder, at har du fx. brug for 20.000 kr. her og nu, så er det næppe løsningen. Her udbetaler online selskaberne dig beløbet på én gang.

Satserne på SU-lånet er på 7.706 kr. pr. måned som det maksimale, hvis du går på en videregående uddannelse. Som du kan fornemme, er det altså kun et alternativ, hvis du løbende har brug for lidt ekstra penge mellem hænderne. Du kan læse mere om mulighederne, satserne og meget mere her på SU.dk.

Nogle unge i alderen 25 år eller ældre, vil dog ikke være studerende eller have opbrugt SU-kvoten. Er det tilfældet for dig, vil dit eneste alternativ være at spare op. Det er i sidste ende også det mest fornuftige valg, medmindre du har akut behov for pengene til regninger og faste omkostninger.

Der er ingen tvivl om dine lånemuligheder afhænger meget af din alder, se bare vores sider om lån til 18 årige og lån til 21 årige, hvor du kan få et indtryk af de store forskelle. Det er helt bevidst at mange udbydere har sat et mindstekrav på 20 år, mens andre gerne vil hjælpe unge på 18-19 år.