Skal du holde en stor julefrokost eller arrangement, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Det kan være du skal holde julefrokost for venner eller familie. Eller det kan være I skal afholde et stort julearrangement i virksomheden.

I begge tilfælde kan alle udgifterne hurtigt blive på op til 10.000 kroner. Endda mere hvis der ikke skal spares på noget. Julen er en dyr tid og koster mange penge – vi har hørt det før. Termino ser i denne artikel nærmere på dine muligheder for at søge lån til julefrokost eller arrangementer.

Det er nemlig ikke altid at banken er villig til at låne dig penge til fest og julefrokoster. Udbyderne online er mere medgørlige og du kan nemt komme i gang via Termino.

Udover et nærmere indblik i dine lånemuligheder, giver vi dig gode råd til, hvordan du kan spare penge på den julefrokost eller arrangement du skal holde.

Lån penge til arrangement

Søg 5.000 – 40.000 kr. hos flere udbydere

De fleste julefrokoster og arrangementer kan finansieres med 40.000 kroner eller mindre. Her er der en god del lånefirmaer som kan hjælpe dig. De har hver især forskellige krav, men du har gode muligheder for at skaffe de penge du søger.

Det primære du skal kunne opfylde er ingen RKI, over 18 år og med en god fast indkomst. Kan du sige JA til dette – så vil du have gode chancer for at blive godkendt. Det bedste er, at formålet sjældent spiller en rolle. Din privatøkonomi er det primære.

Så om du vil låne penge til julefrokost, fest eller skiferie har ikke en betydning. I hvert fald ikke så længe at du har en tilfredsstillende økonomi og årsindkomst.

Termino hjælper alle vores brugere i gang, uanset formålet med lånet. Det er nemlig afgørende du får skabt dig et overblik og søgt hos flere udbydere. Det hjælper dig i sidste ende med at finde det billigste lån til julefrokost, arrangementer eller hvad du nu har behov for.

Gode råd til en billigere julefrokost/fest

Her til sidst vil Termino give dig en række gode råd til, hvordan du kan spare lidt penge på festen. For uanset om du skal holde julefrokost, firmaarrangement eller lignende, kan du gøre en indsats for at begrænse udgifterne.

Om det kan overflødiggøre et lån er tvivlsomt, men det kan i hvert fald gøre dig pengebehov mindre. Her får du vores bedste råd:

  • Lad maden selv og få evt. bekendte til at betjene (hvis det skal være så fint).
  • Vælg lækre, men prisvenlige madretter fx. ved at undgå dyrt kød.
  • Hold det i hjemmet, hvor der ikke er udgifter til lokaler.
  • Skal der være meget spiritus? Så kør til grænsen og spar penge.

Relaterede sider på Termino

Lån penge til gaver og jul

Lån penge til skiferie online